SA LLENGO DE SA PÀTRIA MALLORQUINA: S'HERÈNCIA DES RUM


HOLA AMIGOS, YA PODEIS IR A LA VERSION EN CASTELLANO DE MI BLOG CON ESTE LINK:


"SA LLENGO DE SA PÀTRIA MALLORQUINA: S'HERÈNCIA DES RUM" versa, entre altres aspectes, damunt s'origen de sa llengo mallorquina. Una cosa quedarà molt clara an es lector: sa llengo mallorquina no ès cap dialecte de sa llengo catalana.

El podeu adquirir a www.amazon.es (pitja es link)




sábado, 13 de noviembre de 2010

WWW.ILLESBALEARS.CAT

Aquí tenim es president de sa Comunitat Autònoma de ses Illes Balears, don Frances Antich, amb un bon rètol que diu http://www.illesbalears.cat/.




De que anam?

A qui representa?

A noltros, es baleàrics? NO!!!

Mès tost, representa es pancatalanisme que patim a ses Balears?

Que en pensau amics?

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Trop que ès una vergonya, trop que ès patètic, trop que no ès forma de fer "balearisme", trop que amb s'excusa de sa llengua volen fer una unitat política, trop que mos han venut fa estona, trop que la resta de partits que no diuen res en són igual de còmplices... en trop masses de coses, i cap ni una me fa gràcia ni rialles.

Tomàs.

Merino Rotulos Mallorca dijo...

No me extrañaría que detrás de todo esto haya unos inmensos intereses económicos, como en todo lo que se relaciona con la política, es una vergüenza que siempre encuentren una manera de robar a los ciudadanos españoles, aunque sea a costa de perder sus propias identidades y raíces.

Unknown dijo...

A mi me fa molta gracia tant de .cat i tant de catalá per ses illes i quant sents els nostres politics, sa gran majoría nascuts a Mallorca i de poble per mès inri, xerrar amb aquest catalá de casette, com si volguesin donar a entendre que l'han xerrat tota sa vida, mastegant ses paraules i posant un accent que ni a Barcelona, pareixen sa cabra d'es coix Camanegra en ves de fer llet feia llástima. Que no veuen que amb el que fan destrueixen la nostra identitat, la nostra cultura i l'herencia dels nostres pares, padris i repadrins, ja no es el que tenim sino ¿que deixarem als nostres fills? I tot per 4 duros que al cap i a la fi ningú a la tomba s'els en du.

Copi dijo...

Bon dia! Si si! son interéssos econòmics! però que es pensan qui son?
No estic d'acord en que cuatre polítics dictin sas normas de sa nostra llengo (sa Baléà!),sense demanà a nes pobble si ho volèm o no!!
Per assò reneg des Govern Baléà !!

Per jo tenen un altra nòm:

La Generalitat de les Illes Balears.cat

Pandilla de renegads !!
Lluitaré tota sa meua vida contra ells !!

Salut

Anónimo dijo...

Aixó de .cat es una merda, no sé com no lis cau sa cara de vergonya!! venuts, no per cuatre duros, sino per una bona grapada. Por dinero baila el perro.
Desde cualque puesto, no sé, una plataforma o qualque cosa que se sembli, ahuriem de promoure l'us del .bal o .ib. No sé com s'ahuria de fer pero s'existis jo seria sa primera en signa.

Margo.