SA LLENGO DE SA PÀTRIA MALLORQUINA: S'HERÈNCIA DES RUM


HOLA AMIGOS, YA PODEIS IR A LA VERSION EN CASTELLANO DE MI BLOG CON ESTE LINK:


"SA LLENGO DE SA PÀTRIA MALLORQUINA: S'HERÈNCIA DES RUM" versa, entre altres aspectes, damunt s'origen de sa llengo mallorquina. Una cosa quedarà molt clara an es lector: sa llengo mallorquina no ès cap dialecte de sa llengo catalana.

El podeu adquirir a www.amazon.es (pitja es link)




martes, 19 de abril de 2011

ES PP SEGUEIX COM SEMPRE: NO ÈS DE FIAR

Es programa des PP diu així:

"CANDIDATS AL CANVI" AQUESTS SÓN ELS CANVIS QUE PROPOSEM.

A quin canvi se refereix en Bauzà?

No serà es canvi necessari per abolir s'estàndar català i començar a fer feina per sa llengua baleàrica!!

Com podem comprovar ni s'article emprat ès es baleàric (ELS CANVIS / ES CANVIS) ni sa primera persona des present ès sa correcte (PROPOSEM / PROPOSAM).

http://www.canviadors.org/joseramonbauza.php?lng=ct

Si mos vol fer creure que canviarà sa política lingüística per protegir i pontenciar ses modalitats baleàriques començan molt malament.

Com sempre, en questions de llengua es PP no es de fiar!!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ja se veia venir axó.Realment quinas opcions tenim per votar?Antes teniam s'UPB q era una opció fiabble,peró parex q han desaparegut.Després tenim clau,cds,upyd,per exemple,peró si veus es seus programas veus q están escritas a un catlá mallorquinitzad,i no me donen molta confiansa.A qui se pot votar?tens al manco quins son es partids q se presentan a nes consell i es govern?Pots pasar una lista per mirar es seus programas per internet,perque a jo me es imposible trobarlos,quan cerc no trob informació clara,o no surten tots,etc.
Quin oi q has d soportar sa pagina des blog en catalá?
Perqué es nostro colectiu no ha cread un partid propi?

Anónimo dijo...

Per molt de baleàric que predicau, almanco escriviu com deis que toca. Des verb començar, "comencen" i no "començan". Després "qüestió" i no "questió"... Per cert, "Baleàric" està mal dit, hauria de ser "Balears" perquè es tracta d'un espai fraccionat en diverses illes i és amb es nom d'aquestes illes que prenen nom ses modalitats lingüístiques (a es menorquins no mos vingueu amb bajenades baleàriques).